esmaspäev, 1. august 2011

Nägemist!

Mina sõidan ülehomme koju tagasi, see tähendab, et peate update-ide jaoks, mis tegelikult niigi üsna harvaks on jäänud, jälle Maibellile pinda käima.
Veel enne reisi lõppu käisin nädalavahetusel Vegases. Meeldis. Teel sinna istusime eesoleva avarii tõttu üle kahe tunni trafficus, st et sõit, mis oleks võinud aega võtta ideaalis 4,5h, normaalis 6h, võttis tegelikult meil aega 8,5h. Väljas oli täielik saun, reaalselt lõhnas ka selle järgi. Kivid, kuumus, niiskus - nagu keegi oleks üle õla kogu aeg leili visanud. Ja see oli keset ööd! Esimest korda nägime kusjuures suve jooksul vihma ja äikest.
Tee peal käisime söömas ehtsas Ameerika stiilis dineris. Maitsesin esimest korda ehtsat Ameerika stiilis pirukat. Mmmmmmaitsev!
Vegas ise oli vahva. Mina kui alakas ei saanud seda küll päris nii nautida nagu umbes 90% sealolijaist, kuid pildi sai kätte ja nüüd on teada, mis ees ootab, kui sinna kunagi sõpradekambaga minna. Hämardudes on linn imeilus, ümberringi tuledesära ja mänguautomaatide kõlin. Kõlin on tegelikult küll ööpäevaringselt... aga see pole oluline. Ilus oli! Ja palav. Palav, palav, palav.
Tagasi tulles istusime samuti tunde trafficus. Jälle õnnetus, jälle vihm ja kehvad teeolud. Teetoit tuli samuti jälle ehtsast Ameerika toidukohast: Peggy Sue's 50's diner. Milline burks, no tõesti. Kolm päeva ei taha toitu näha.
Ja õhtul sain vara puhkama, magama... et hommikul ärgata, liikuda... varsti koju tulla...
Maibell kolis Westwoodi. Kui kauaks, see selgub. Loodan, et tal läheb kõik hästi ja et ta helistab mulle umbes tunni aja jooksul.

Muud ei kirjutagi. Tsau!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar